Parque da Xudería. Betanzos

Jose Manuel Rey Bao;

Vázquez-Calatayud Arquitectos

NOME DO COLEXIO, MUSEO, ASOCIACIÓN:

IES Francisco Aguiar.

 

CIDADE:

Betanzos, A Coruña, Galicia.

PAÍS DE ORIXE:

España.

ESPACIO PÚBLICO NO QUE SE TRABALLOU:

Parque público no barrio da Xudería de Betanzos. Obra executada polo Concello de Betanzos.

 

MODALIDADE DO PROXECTO:

Obradoiros en horario extraescolar.

 

IDADE E NÚMERO DOS NENOS PARTICIPANTES:

15 anos.

14 participantes.

 

PERÍODO NO QUE SE DESENVOLVEU A ACTIVIDADE:

Dende o 1 de febreiro ata o 30 de xuño do 2017.

 

OBXETIVOS DIDÁCTICOS DO PROXECTO:

Promover entre o alumnado o coñecemento do lugar en que viven, e a conservación do seu patrimonio histórico e artístico, baixo a principio de que "onde vivimos importa". Propoñer intervencións nos espazos públicos que fomenten o seu uso pola veciñanza e os potencien como espazos de convivencia.

 

PRESUPOSTO:

Gasto en imprimación, botes de pintura e brochas en torno a 280 € (os postes foron proporcionados pola empresa encargada da obra).

Proyecto educativo

© 2018. Web designed by Conjuntos Empáticos.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now